Referencer

Referencer2017-12-08T13:55:42+01:00

Et udpluk af vores tilfredse kunder

En udtømmende referenceliste ville fylde resten af dagen, så derfor har vi udvalgt nogle af dem, som synes giver et godt indtryk af bredden i vores løsninger. Vil du som virksomhed med på listen, kan du sende os en mail.

Nybolig Køge

CSIdata har leveret både pc og storskærm til præsentation af boliger og vedligeholder i øvrigt udstyret på Nyboligs kontorer i Køge.

“Som ejendomsmægler er man jo dybt afhængig af, at alt elektronikken virker. Christian sørger for, at jeg kan koncentrere mig om boligerne”
Allan Nielsen, Nybolig Køge

H. E. Jørgensen A/S

H. E. Jørgensen A/S er autoriseret MAN-forhandler med et topmoderne lastbilcenter i Dalby. CSIdata har leveret en totalløsning af alt it-udstyr inklusiv server, 22 klienter, VPN-arbejdspladser til forskellige forretninger samt medarbejderbredbånd.

“Vi er til hverdag omkring 50 engagerede medarbejdere, der stiller store krav til alt materiel, bl.a. også software og hardware. Derfor er vi glade for samarbejdet med CSIdata.”
Henrik Pedersen, H. E. Jørgensen A/S

Eugen Tajmer Kunstnerbureau

CSIdata har leveret en sikker løsning med bookingsystem, server, backup og client samt hjemmearbejdspladser og regnskabsprogrammet C5 til Eugen Tajmer Kunstnerbureau.

“At styre nogle af landets bedste og mest efterspurgte kunstnere behøver ikke være den store kunst. Man skal bare have 40 års erfaring, være landets s tørste bookingbureau, hedde Eugen Tajmer og have noget hard- og software, der virker. Det spiller…”
Stig Hansen, Eugen Tajmer Kunstnerbureau

Radio Køge

CSIdatas har leveret både servere, hardware og ikke mindst software fra Dalet Digital Media Systems til Radio Køge.

“Stilhed er en skræmmende tanke for en radiostation. Derfor glæder vi på Radio Køge os dagligt over CSIdatas stabile løsninger. Det går ikke stille for sig…”
Martin Andersen, Radio Køge

Fladså Grafisk

CSIdatas har leveret løsning med servere, mailsystem, C5 og etableret løsning til MAC/Windows-samspillet for Fladså Grafisk.

“Som grafisk specialvirksomhed skal alting virke, især når der er tryk på… CSIdatas løsning står som hugget i marmor.”
Henrik Andersen, Fladså Grafisk

Køge Pejsecenter

CSIdata har leveret både server og bærbare computere samt regnskabsprogrammet C5 til Køge Pejsecenter.

“Hos Køge Pejsecenter tænder man på gode produkter og høj kvalitet. Til at holde styr på knuder og kunder har CSIdata leveret både infrastruktur, personlige computere og økonomisystem. Brænder det på med vores IT, har CSIdata naturligvis også en hotline…”
Kim Jensen, Køge Pejsecenter

Vinzent A/S – Tømrer og Snedker

CSIdata har leveret både bærbare og stationære maskiner, mailsystem og regnskabsprogram til Vinzent A/S – Tømrer og Snedker.

“Værktøjet skal være i orden, når man som Vinzent er tømrer og snedker på den gammeldags facon og sætter det gode håndværk i højsædet. Det hele er i vater og vinkel. Og det virker…”
Morten Vinzentsen, Vinzent A/S - Tømrer og Snedker

Køge Pejsecenter

CSIdata har leveret mailserver, synkroniseringsløsning tilPDA’er samt en VPN-løsning til Carlsen-Langes Legatstiftelse.

Carlsen-Langes Legatstiftelse Gl.Kjøgegaard har trygt overladt det til CSIdata at stå for opsætningen af en server med mailsystem, synkronisering med vores PDA’er og en VPN til Vasebækgård.”
Henrik Johan Houmannn, Carlsen-Langes Legatstiftelse