IT support

IT support2017-12-15T15:09:30+01:00

IT-support der taler og forstår dansk

Når uheldet er ude

Når du har problemer med IT, ringer du til os. Vi synes det er sjovt at hjælpe, så du kan arbejde videre uden at skulle bryde hovedet med ting, vi er eksperter i. Vores erfaring gør, at vi er gode til at både forstå dine problemer og forklare vores løsning på dansk, uden at gøre brug af uforståelige fagudtryk.
Idet vi også selv bygger computere og IT-udstyr, kender vi til selve opbygningen, der gør at vi hurtigt kan finde frem til eventuelle fejl og udbedre dem.

Kommunikation fra et IT-system til et andet

Ny software i jeres virksomhed installeres, så det arbejder sammen med det eksisterende system. Vi får programmer og databaser (SQL, MySQL, Access, FileMaker) til at snakke sammen. Derudover får vi Windows til at kommunikere med Apple og omvendt.

Hurtig support på afstand

Vi tilbyder fjernstyret support, så der hurtigt bliver taget hånd om problemer, og I kan arbejde videre. Fjernstyret support koster naturligvis mindre, idet vi ikke spilder tid ved at skulle køre ud, for at løse problemet. Vi sørger for at udvikle og tilpasse løsninger der minimerer nedetid, så I kan arbejde effektivt og forbedre jeres konkurrenceevne.

Med CSIdata som IT-support får du kvalificeret hjælp til

  • Installation af hard- og software
  • Udbedring af driftsproblemer
  • Netværk
  • Netforbindelse
  • Support på virksomhedsadressen
  • Online support via fjernskrivebord
Kontakt os

Skal vi gøre jeres arbejdsdag nemmere?

Vi samler på tilfredse kunder, hvilket vores mangeårige samarbejde med vores kunder vidner om. Vi er nemlig først tilfredse, når jeres dagligdag fungerer optimalt med et minimum af komplikationer og nedetid.
Kontakt os