IT-reparation

IT-reparation2017-12-15T14:46:40+01:00

Reparation, udskiftning og vedligeholdelse

Reparationer

Vi udfører reparationer og udskiftninger af dele i Apple computere, iPhones og iPads.
Derudover udfører vi selvfølgelig reparationer af PC og bærbar såsom udskiftning og opgradering af skærme, RAM, harddiske, SSD harddiske, grafikkort og tastaturer.
Er du kommet til at slette uundværlig data, tilbyder vi genskabelse af dette, så du kan fortsætte arbejdet som intet var hændt.

Udskiftning

Vi udfører opgraderinger og udskiftning af eksempelvis ordinære harddiske til SSD harddiske inkl. migrering af styresystem mv., det vil sige at alle dine dokumenter, mailkonti, adressekartotek osv. bibeholdes, så du kan arbejde på din maskine, så snart du får den tilbage fra reparation.
Med vores mangeårige erfaring og kendskab til computere indefra og ud, kan vi specialfremstille computere skræddersyet til netop dit behov. Hvad enten den skal bruges i grafiske fag, i industrisammenhæng eller noget helt tredje, sørger vi for en tilpasset løsning, der passer til netop din branche og behov.

Vedligeholdelse

Uanset branche, fag eller arbejdsområde sætter vi vores lid til, at IT-udstyr virker upåklageligt. Når IT-udstyr går i stykker eller ikke virker efter hensigten, påvirker det effektiviteten og hverdagen enormt. Vi foretager derfor også generel vedligeholdelse af udstyr, da dette kan komme mange hardwareproblemer i forkøbet og på den måde forebygge eventuelle problemer. Dermed kan vi i sidste ende spare jeres virksomhed for uforudsete udgifter.

Kontakt os

Skal vi gøre jeres arbejdsdag nemmere?

Vi samler på tilfredse kunder, hvilket vores mangeårige samarbejde med vores kunder vidner om. Vi er nemlig først tilfredse, når jeres dagligdag fungerer optimalt med et minimum af komplikationer og nedetid.
Kontakt os